Sök
Stäng denna sökruta.

|

Sök
Stäng denna sökruta.

Retur & Reklamation

Det här gäller när du returnerar eller reklamerar våra produkter

Vänligen läs våra köpvillkor för detaljerade villkor, regler och priser för returer och reklamationer. Kontakta alltid oss på kundtjänst, telefon 0322-412 20, innan du gör en retur.

Retur

När du handlar hos oss har du som privatperson 14 dagars ångerrätt i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varan. Om du vill lämna tillbaka varan får du pengarna tillbaka men du behöver själv ombesörja frakten tillbaka till Enwex. Efter att du har anmält din retur till oss och vi har godkänt den, skickar vi en blankett till dig som du använder tillsammans med den medföljande returfraktsedeln från fraktbolaget. Från att du har mottagit detta från oss har du sedan 14 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Observera att du aldrig ska returnera en vara utan att kontakta oss först.

Du får självklart t ex plocka upp och titta på varan, men produkten ska skickas tillbaka i originalskick och i originalförpackning.

Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar och vill lämna tillbaka varan får du pengarna tillbaka men du behöver själv ombesörja frakten tillbaka till Enwex. 

Undantag från ångerrätten
Ångerrätten gäller enbart lagervaror i webbshoppen, inte specialbeställningar.

 

Återbetalning
Återbetalning och kreditering av din retur minus returavdraget 100 SEK görs inom senast 30 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur. Återbetalningen sker via/med samma betalmetod som valdes vid din beställning.

Reklamation

Alla reklamationer, skadade eller felaktiga varor, ska anmälas till oss snarast efter mottagen leverans, särskilt viktigt är det vid misstanke om fraktskada (se fraktskador under leveransvillkor). Ta bilder på skadan som du kan skicka till oss tillsammans med din reklamation innehållande ordernummer och dina kontaktuppgifter. Du gör detta enklast genom att skicka ett mejl till oss på info@enwex.se så översänder vi en reklamationsblankett.

Avvikelser i naturmaterial

Alla naturmaterial såsom gjuten aluminium, trä etc. kan ha naturligt förekommande avvikelser. Det kan förekomma i de gjutna delarna, såväl som i trä att materialet varierar gällande var träets ådringar ligger etc. Detta är inte något som nödvändigtvis berättigar en reklamation, eftersom det är en naturlig del av materialet.

Vid en godkänd reklamation står vi som leverantör för alla kostnader som kan kopplas till reklamationen, inklusive all frakt.

Kapprumsmöbler och inredning

Kapprumsmöbler och inredning för kontoret, offentliga miljöer och hemma hos dig.

I över 50 år har Enwex producerat och levererat möbler och inredningar för kapprum och klädförvaring till kontoret, i offentliga miljöer och hemma hos dig som gillar smakfull ordning och reda. Våra möbler och kapprumsinredningar bygger på standardiserade enheter och konstruktioner som gör att vi enkelt kan skräddarsy lösningar som möter upp till just dina behov av klädförvaring.

Hållbarhet

Miljö & kvalitet

På Enwex tillverkar vi kapprumsmöbler som bidrar till en bra innemiljö för människor samtidigt som de genom en säker och hållbar produktion ger minsta möjliga klimatavtryck. Vi sätter på riktigt alltid kvalitet och miljö i centrum. Hög kvalitet ger oss nöjda kunder som använder våra produkter under lång tid innan det är dags för återvinning.

–Vi levererar rätt vara i rätt tid till rätt kvalité, helt enkelt.

Om Enwex

Kapprums möbler och inredning för kontoret, offentliga miljöer och hemma hos dig.

I över 50 år har Enwex producerat och levererat möbler och inredningar för kapprum och klädförvaring till kontoret, för offentliga miljöer och hemma hos dig som gillar smakfull ordning och reda. Våra möbler och kapprumsinredningar bygger på standardiserade enheter och konstruktioner som gör att vi enkelt kan skräddarsy lösningar som möter upp till just dina behov av klädförvaring.

Hållbarhet

Miljö & kvalitet

På Enwex tillverkar vi hallmöbler och inredning som vi menar både bidrar till en bra inne- och utemiljö bl a genom en säker och naturvänlig produktion med minsta möjliga utsläpp i naturen. Vi sätter på riktigt alltid kunden i centrum och arbetar tillsammans ständigt för att få fortsatt nöjda kunder och lönsamhet i verksamheten. Eller som vi säger på Enwex –Rätt vara i rätt tid till rätt kvalité, helt enkelt.

HAR DU FRÅGOR?