Sök
Stäng denna sökruta.

|

Sök
Stäng denna sökruta.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Har du några frågor?

VÅR FABRIK LIGGER I HJÄRTAT AV VÄSTERGÖTLAND

ADRESS
Enwex AB Mejerivägen 5 441 73 Sollebrunn
E-POST
TELEFON
+ 46 (0)322-412 20
KONTORSTIDER
Måndag - Torsdag 07.00 - 16.00
Fredag 07.00 - 13.00
Lunch 13.00 - 13.30

KUNDTJÄNST

Kontorstider

Måndag – torsdag 07.00 – 16.00
Fredag 07.00 – 13.00
Lunch 13.00 – 13.30

Telefon: 0322-412 20

E-post: info@enwex.se

ORDER/OFFERTFÖRFÅGAN

Dygnet runt

E-post: order@enwex.se

Kapprumsmöbler och inredning

Kapprumsmöbler och inredning för kontoret, offentliga miljöer och hemma hos dig.

I över 50 år har Enwex producerat och levererat möbler och inredningar för kapprum och klädförvaring till kontoret, i offentliga miljöer och hemma hos dig som gillar smakfull ordning och reda. Våra möbler och kapprumsinredningar bygger på standardiserade enheter och konstruktioner som gör att vi enkelt kan skräddarsy lösningar som möter upp till just dina behov av klädförvaring.

Hållbarhet

Miljö & kvalitet

På Enwex tillverkar vi kapprumsmöbler som bidrar till en bra innemiljö för människor samtidigt som de genom en säker och hållbar produktion ger minsta möjliga klimatavtryck. Vi sätter på riktigt alltid kvalitet och miljö i centrum. Hög kvalitet ger oss nöjda kunder som använder våra produkter under lång tid innan det är dags för återvinning.

–Vi levererar rätt vara i rätt tid till rätt kvalité, helt enkelt.

Om Enwex

Kapprums möbler och inredning för kontoret, offentliga miljöer och hemma hos dig.

I över 50 år har Enwex producerat och levererat möbler och inredningar för kapprum och klädförvaring till kontoret, för offentliga miljöer och hemma hos dig som gillar smakfull ordning och reda. Våra möbler och kapprumsinredningar bygger på standardiserade enheter och konstruktioner som gör att vi enkelt kan skräddarsy lösningar som möter upp till just dina behov av klädförvaring.

Hållbarhet

Miljö & kvalitet

På Enwex tillverkar vi hallmöbler och inredning som vi menar både bidrar till en bra inne- och utemiljö bl a genom en säker och naturvänlig produktion med minsta möjliga utsläpp i naturen. Vi sätter på riktigt alltid kunden i centrum och arbetar tillsammans ständigt för att få fortsatt nöjda kunder och lönsamhet i verksamheten. Eller som vi säger på Enwex –Rätt vara i rätt tid till rätt kvalité, helt enkelt.

HAR DU FRÅGOR?