Sök
Stäng denna sökruta.

|

Sök
Stäng denna sökruta.

LEVERANS

Här hittar du våra leveransvillkor


Gäller E-handelskunder inom Sverige

Din leverans steg för steg 
1) Orderbekräftelse 
Efter genomförd beställning får du ett mejl med orderbekräftelse och information om ditt köp. 
 
2) Ordererkännande  
När vi hanterat din order i vårt system skickas ett ordererkännande ut till din mailadress med orderinformation samt leveransdag från vårt lager. Vi har som mål att detta ordererkännande ska skickas ut inom 24 h från att du lagt din order. Notera att det tar längre tid i anslutning till helgdagar.  
 
3) Leveransbesked 
När din order skickas från vårt lager får du sedan ett leveransbesked via E-post. I leveransbeskedet finns en spårningslänk så att du kan följa din beställning hela vägen hem till dig eller till ett ombud. 
 
4) SMS-/telefonavisering 
Slutligen blir du aviserad via SMS när ditt paket finns att hämta ut eller när du kan förvänta dig en hemleverans.  
 
Fraktkostnad 
Alla beställningar i webbutiken som överstiger 1 500 SEK skickas fraktfritt inom Sverige. Vid beställningar under fraktfrigränsen tar vi 59 SEK i fraktavgift, oavsett hur många varor du köper. 
 
Leveranstid 
De flesta produkter som visas i vår webbutik finns i lager för omgående leverans. Normal leveranstid för dessa produkter inom Sverige är 2–5 dagar från det att vi mottagit och registrerat din order. Uppskattad leveranstid anges vid varje produkt. Under storhelger och sommaren kan leveranstiden bli något längre än det som är angivet då vissa av våra leverantörer håller stängt. 


Fraktbolag 
Inom Sverige använder vi oss av följande bolag beroende på försändelsens storlek: 

Postnord Mypack Home Small
Används vid mindre försändelser och kommer direkt i din brevlåda alternativt finns att hämta hos ditt närmaste ombud. Avisering kommer då skickas ut av ombudet.
  
Schenker ombud 
Skickas direkt till ditt närmaste ombud. Avisering kommer då skickas ut av ombudet.
 
Skrymmande varor 
Varor som är skrymmande och inte kan hämtas ut hos ett ombud kommer skickas med Schenker Parcel och levereras direkt till din hemadress. Transportören kommer kontakta dig för att bestämma tid för leverans.   
 
Uthämtning hos ombud 
Om du hämtar hos ett ombud så behöver du en giltig legitimation, samt det nummer som du fått i din E-post- eller SMS-avisering. Bud visar bådas legitimation. Paketet ligger hos ombudet eller i butiken i 14 dagar innan det returneras till vårt lager. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och hantering om paketet ej hämtas ut som för närvarande ligger på 200 SEK. 
 
Fraktskador 
Om du ser att emballaget är sönder ber du postombudet eller transportören att anteckna detta på din kvittens, sedan tar du kort på skadorna, både på ytteremballaget och på den skadade produkten. Därefter kontaktar du oss enklast genom vårt retur- & reklamationsformulär och bifogar den undertecknade kvittensen samt bilder. Viktigt att detta görs inom 2 dagar. Vi ersätter den fraktskadade produkten och skickar ny. För mer information se våra köpvillkor. 

Kapprumsmöbler och inredning

Kapprumsmöbler och inredning för kontoret, offentliga miljöer och hemma hos dig.

I över 50 år har Enwex producerat och levererat möbler och inredningar för kapprum och klädförvaring till kontoret, i offentliga miljöer och hemma hos dig som gillar smakfull ordning och reda. Våra möbler och kapprumsinredningar bygger på standardiserade enheter och konstruktioner som gör att vi enkelt kan skräddarsy lösningar som möter upp till just dina behov av klädförvaring.

Hållbarhet

Miljö & kvalitet

På Enwex tillverkar vi kapprumsmöbler som bidrar till en bra innemiljö för människor samtidigt som de genom en säker och hållbar produktion ger minsta möjliga klimatavtryck. Vi sätter på riktigt alltid kvalitet och miljö i centrum. Hög kvalitet ger oss nöjda kunder som använder våra produkter under lång tid innan det är dags för återvinning.

–Vi levererar rätt vara i rätt tid till rätt kvalité, helt enkelt.

Om Enwex

Kapprums möbler och inredning för kontoret, offentliga miljöer och hemma hos dig.

I över 50 år har Enwex producerat och levererat möbler och inredningar för kapprum och klädförvaring till kontoret, för offentliga miljöer och hemma hos dig som gillar smakfull ordning och reda. Våra möbler och kapprumsinredningar bygger på standardiserade enheter och konstruktioner som gör att vi enkelt kan skräddarsy lösningar som möter upp till just dina behov av klädförvaring.

Hållbarhet

Miljö & kvalitet

På Enwex tillverkar vi hallmöbler och inredning som vi menar både bidrar till en bra inne- och utemiljö bl a genom en säker och naturvänlig produktion med minsta möjliga utsläpp i naturen. Vi sätter på riktigt alltid kunden i centrum och arbetar tillsammans ständigt för att få fortsatt nöjda kunder och lönsamhet i verksamheten. Eller som vi säger på Enwex –Rätt vara i rätt tid till rätt kvalité, helt enkelt.

HAR DU FRÅGOR?